Kako učiti uz aktivnost Elssy Mobitel?

Aktivnost Elssy Mobitel sastoji se od svih pojmova i definicija (i opcionalno slika) iz odabrane skupine koju korisnik želi usvojiti. Aktivnost omogućuje vrlo brzo usvajanje kraćih pojmova i definicija ili rješenja.

Evo nekoliko praktičnih savjeta kako što uspješnije i brže učiti uz ovu aktivnost:

  1. Klikom na ikonu aktivnosti otvara se slika Elssy mobitela na kojem se pojavi prvi pojam tj kartica. Klikom bilo gdje na zaslonu pojavit će se definicija. Klikom na strelicu kreće se na sljedeći pojam. Preporučamo da Elssy mobitel prođete nekoliko puta. Ako ne želite stalno “klikati” po zaslonu, jednostavno pritisnite na tipku Play koja se nalazi u gornjem desnom uglu i krenut će automatska reprodukcija. Reprodukcija je moguća u dvije brzine - jednim klikom na Play je sporija, s dva klika je brža.
  2. Prošli ste sve kartice i želite vidjeti koliko ste naučili? Evo kako to možete: Pokrenite Elssy mobitel i kad se pojavi pojam ili pitanje pokušajte na njega odgovoriti. Za provjeru, kliknite bilo gdje na zaslonu i pojavit će se odgovor.
  3. Napravili ste sve što smo vam predložili? Sada je vrijeme za sljedeći korak. Pritisnite na dvije zakrivljene strelice u gornjem uglu i zamijenit će se položaj pojmova i objašnjenja. Ponovite postupak opisan pod 1 i 2.
  4. Želite saznati trebate li još vježbati? Pokrenite neku od sljedećih aktivnosti koje nudi aplikacija Elssy.

Kontakt informacije

Prijavite se na newsletter

© Copyright Elssy 2023 | Developed by RedCode